Educație pentru justiție și democrație – Workshop

Practicieni în drept duc justiția în comunitate – workshop și sesiune de training dedicate practicienilor în drept, parte a programului dedicat Educației pentru Justiție și Democrație – formare cetățenească în școli. CRPE și Liderjust organizează prima sesiune de formare centrată pe metode de predare dedicată practicienilor în drept (judecători, procurori, avocați, mediatori, juriști) pentru a susține lecții demonstrative de predare a educației juridice în licee din București și Regiunea Sud Muntenia.

Instrumentele utile predării și învățării – ghid cu metode de predare și exemple practice pentru magistrați și un ghid de învățare pentru liceeni – vor fi disponibile pe parcursul proiectului.

O nouă sesiune de formare pentru 25 de practicieni în drept va fi organizată în cursul lunii octombrie. Anunțurile pentru înscriere vor fi disponibile pe www.crpe.ro și pe pagina de Facebook Liderjust.ro.

Proiect finanțat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România. Pentru informații oficiale despre granturile SEE și norvegiene accesați www.eeagrants.org