Comunicarea CNI cu mass-media și societatea civilă

 

DSC_0022Centrul Român de Politici Europene – Reprezentanța din R. Moldova și Centrul  de Analiză și Prevenire a Corupției cu susținerea Comisiei Naționale de  Integritate a Republicii Moldova a organizat în data de 13 mai 2014 training-ul  ”Cum comunicăm publicului despre conflictele de interese și declarații de avere?  Comunicarea CNI cu mass-media și societatea civilă.”

Scopul training-ului a fost familarizarea reprezentanților mass-media și societății  civile cu tema conflictelelor de interese și identificarea celor mai bune practici de  comunicare către publicul larg pe acest subiect. În cadrul training-ului s-a pus  accent pe experiența României în domeniul anti-corupției și s-a discutat modul de înțelegere, interpretare și implementare a cadrului legal de către toate părțile interesate.

De asemenea, acest eveniment a facilitat o nouă abordare a relațiilor dintre  Comisia Națională de Integritate și  reprezentanții mass media și organizațiilor non-guvernamentale bazată pe deschidere și cooperare din ambele părți.

Agenda evenimentului o puteți accesa aici.

Acest eveniment a fost organizat în cadrul proiectului ”Consolidarea sprijinului public pentru eforturile anticorupție ale Comisiei Naționale de Integritate” finanțat de Ambasada Finlandei din București.