Evenimente desfășurate în 2009

Noiembrie 2009: Conferința “Viitorul Politicii Agricole Comune – oportunități și provocări pentru România”

Parteneri: proiectul “Continuarea sprijinului oferit Ministerul Agriculturii, Pădurilor și Dezvoltării Rurale pentru consolidarea capacității de adaptare permanentă a politicilor agricole” și Ambasada Regatului Țărilor de Jos în România.

Invitați:

Walter SCHMITT, Director, Departamentul de afaceri europene, Ministerul Alimentaţiei, Agriculturii şi Pădurilor din Bavaria
Dacian CIOLOS, Preşedinte, Comisia Prezidenţială pentru Agricultură
Lucian LUCA, expert afiliat, Centrul Român de Politici Europene (CRPE)
Theodor WEBER, Director general, Departamentul de politici agricole, Ministerul Alimentaţiei, Agriculturii şi Pădurilor din Bavaria
Rüdiger HEINING, Consilier Rezident de Înfrăţire Instituţională, Ministerul Agriculturii, Pădurilor şi Dezvoltării Rurale

Documente:

________________________________________________________________

Septembrie 2009: CRPE a coborât în strada – ONGFest 2009

CRPE a participat la ONGFest – targul național al ONG-urilor – organizat de catre FDSC în perioada 11-13 septembrie 2009. Staff-ul CRPE a explicat participanților și vizitatorilor modalitățile prin care care CRPE contribuie la dezbaterile publice.

________________________________________________________________

Aprilie 2009: Dezbatere electorală „Ce vor face europarlamentarii în următorii 5 ani?”

Parteneri: Fundația Friedrich Ebert Romania si EurActiv.ro.

Invitaţi: Adriana Ticau (PSD), Victor Bostinaru (PSD), Traian Ungureanu (PDL), Cristian Preda (PDL), Magor Csibi (PNL), Sabin Cutas (PSD), Andreea Vass (PDL)

Scopul evenimentului a fost acela de a dezbate în fata presei și a invitaților teme importante pentru viitorul mandat al europarlamentarilor. CRPE a adresat cadidaților un chestionar cu privire la ceea ce-și propun ca priorități pentru urmatorii cinci ani. Candidații au fost invitați să își prezinte programul pe baza căruia doresc să fie aleși.

Documente:

Scopul evenimentului a fost acela de a dezbate în fata presei si a invitaților teme importante pentru viitorul mandat al europarlamentarilor. CRPE a adresat cadidaților un chestionar cu privire la ceea ce-si propun ca priorități pentru următorii cinci ani. Candidații au fost invitați să își prezinte programul pe baza căruia doresc să fie aleși.

Descarcă de aici (.ppt) raportul realizat de Cristian Ghinea cu privire la intențiile viitorilor parlamentari europeni realizat pe baza răspunsurilor primite de la 16 eurocandidați!

Vezi aici (.doc) agenda evenimentului.
________________________________________________________________

Evenimente desfășurate în 2012

Evenimente desfășurate în 2011

Evenimente desfășurate în 2010

Evenimente organizate de CRPE pentru Reprezentanța Comisiei Europene în România