Eficiență energetică: Practici zilnice pentru a economisi energie

Descoperă secretul economisirii energiei la tine acasă și cum poți reduce factura lunară. Ghidul bunelor practici zilnice de economisire a energiei îți arată cum să transformi obiceiurile și rutina ta zilnică într-o modalitate simplă de a economisi bani și a proteja mediul înconjurător.

Bune practici de economisire a energiei

Urmărește recomandările noastre pentru fiecare cameră din locuința ta. Gesturi mici precum utilizarea becurilor LED, setarea aparatului de condiționat cu 1 grad Celsius mai ridicat sau utilizarea eficientă a termostatului ajută la scăderea facturilor. Poți economisi zeci de litri de apă doar prin oprirea robinetului în timpul în care te speli pe dinți sau pe mâini.

Îți propunem trucuri ingenioase pentru gestionarea eficientă a iluminatului din casă, a utilizării sau achiziției de echipamente electronice și îți prezentăm vampirii energetici care cresc factura la energie electrică chiar dacă nu îi folosești în acel moment.

Totul într-un singur infografic: accesează Ghidul bunelor practici zilnice de economisire a energiei

––––––––––

Acest grafic este realizat în proiectul CRPE și Energy Policy Group (EPG) „Eficiența energetică: implicarea comunităților și autorităților, promovarea noilor tehnologii” finanțat cu sprijinul granturilor acordate de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin mecanismul financiar SEE 2014-2021, în cadrul „Programului de Energie din România”. Finanțat cu sprijinul granturilor acordate prin mecanismul financiar Norvegian 2014-2021, în cadrul „Programului de Energie din România”.