Dezbatere electorală „Ce vor face europarlamentarii în următorii 5 ani?”

Parteneri: Fundația Friedrich Ebert Romania si EurActiv.ro.

Invitaţi: Adriana Ticau (PSD), Victor Bostinaru (PSD), Traian Ungureanu (PDL), Cristian Preda (PDL), Magor Csibi (PNL), Sabin Cutas (PSD), Andreea Vass (PDL)

Scopul evenimentului a fost acela de a dezbate în fata presei și a invitaților teme importante pentru viitorul mandat al europarlamentarilor. CRPE a adresat cadidaților un chestionar cu privire la ceea ce-și propun ca priorități pentru urmatorii cinci ani. Candidații au fost invitați să își prezinte programul pe baza căruia doresc să fie aleși.

Documente:

Scopul evenimentului a fost acela de a dezbate în fata presei si a invitaților teme importante pentru viitorul mandat al europarlamentarilor. CRPE a adresat cadidaților un chestionar cu privire la ceea ce-si propun ca priorități pentru următorii cinci ani. Candidații au fost invitați să își prezinte programul pe baza căruia doresc să fie aleși.

Descarcă de aici (.ppt) raportul realizat de Cristian Ghinea cu privire la intențiile viitorilor parlamentari europeni realizat pe baza răspunsurilor primite de la 16 eurocandidați!

Vezi aici (.doc) agenda evenimentului.